Qui som?

 

sOns, així, amb la O majúscula, és un cor format per un grup heterogeni de cantaires, tots ells provinents d’altres cors de diferents indrets de Catalunya, com Arenys de Mar, Cabrils, Igualada, la Garriga, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, Tiana, Vilassar de Dalt i Premià de Dalt.

Té el seu orígen en el Cor Jove de la Federació de Cors de Clavé, que es va crear ja amb l’objectiu de donar sortida a repertoris no tan clàssics o habituals dins el món coral de casa nostra. En aquesta etapa, va actuar a esdeveniments tan emblemàtics com la inauguració del Fòrum de les Cultures 2004, al pavelló de Catalunya de l’Expo Saragossa 2008, o a l’acte de lliurament del premi Catalunya a l’expresident nord americà Jimmy Carter. Va enregistrar un disc i va estrenar La veu assumpte/a o els monts, de Carles Santos, juntament amb l’Orfeó Manresà i la Coral Polifònica de Puig-reig.

La particularitat de sOns és la seva inquietud per la descoberta de repertoris i l’experimentació a cantar amb formacions instrumentals diferents, així com el treball rigorós i detallista, aconseguint que el mateix cor soni com un sol instrument fins i tot cantant a sis veus diferents.

Ens vols conèixer encara millor? Visita el nostre Un per un!

1 comment

  • Bruna

    Ei nois!!!
    Moltes gràcies per la rebuda. Només volia dir-vos que m’ho he passat genial, malgrat que anava molt “perdido” jejeje. Ens veiem aviat.

    Un abraçada!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *