Un per un

SOPRANOS

Aina Rios

Aina Rios

Anna Gonzàlez

Anna Gonzàlez

Laia Ferrer

Laia Ferrer

Cabrilenca. Periodista. Consumidora cultural gairebé compulsiva, amb la música, el teatre i el cinema com a obsessions. Aprenent a viure, a cantar i a tocar la guitarra. A sOns ho tinc tot: música, amics i reptes.

 

 

 

 

 

Bruna Barras

Científica boja, curiosa dels secrets de la vida. La música em transporta a una dimensió paral·lela i amb sOns hi faig una bona passejada. Gràcies sOns!!!

Alba Céspedes

Bibliotecària poc convencional, entusiasta de tot allò que suposi adquirir coneixements nous. Em perden massa coses: la natura, l’esport, la música, el cinema, el teatre, la lectura, viatjar…  I cantar amb sOns, evidentment!

Griselda Roca

CONTRALTS

Carme Badillo

Carme Badillo

De personalitat addictiva: addicta al meu fill, a la feina, als gats, al Lindy hop i al claqué. Amb síndrome d’abstinència: dependència total de la música i els bons amics. Tractament: cantar amb sOns és la millor teràpia possibe.

 

 

 

 

 

Susana Gonzàlez

Susana Gonzàlez

No puc parar quan sento música. Alegre i feliç amb poca cosa: la meva família, els meus amics i, com no, la música, que em trasllada a un món indescriptible. Gràcies sOns.

 

 

 

 

 

Alba Seguranyes

Isabel Granero

TENORS

Joan Fonoll

Persona en construcció, amb els fonaments de música, estructura d’amistat i estima i acabats de diversió (però sense hipoteca, jeje). Gràcies sOns per ajudar-me a créixer.

Marc Segura

Diego Talavera

Diego Talavera

BAIXOS

Marc Rios

24052013- Cor Sons 24-05-2014 Cabrils-92

Christophe Beaufumé

DIRECTOR

Dani Cardenal

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *