Ens estrenem!

Amb la mateixa il·lusió amb què preparem un concert i amb aquells nervis de just abans de l’estrena. Així obrim aquesta nova aventura 2.0. Estrenem web i ho fem amb totes les ganes del món que ens seguiu i ens acompanyeu en aquest camí . Perquè sOns és aixó. Il·lusió i passió per la música i per compartir tot el que l’envolta.

Tenim ganes d’ensenyar-vos qui som, com som i què fem. Volem que formeu part de sOns i que, a través d’aquest espai, pogueu espiar el dia a dia del nostre cor. A corsons.cat hi podreu trobar informació dels nostres concerts i assajos, imatges i vídeos de la vida del cor i totes les nostres històries. Ens encantarà que comproveu de primera mà per què sOns és tan especial.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *