Tanquem una altra etapa

Comencem curs nou i tornem a parlar de canvis. Durant el darrer curs i mig i després de la renovació de cor i la creació de sOns ens hem dedicat a la consolidació del projecte i d’un grup que, tot i que petit, continua unit i motivat com el primer dia. Ara afrontem un nou repte. El passat mes de juny, en Quique, el director que ens ha acompanyat en tota aquesta transició es va acomiadar de nosaltres. Abans d’obrir la nova etapa que se’ns presenta, però, volíem acomiadar-nos també des d’aquí de qui ha estat al nostre davant en assajos, concerts i trobades durant els darrers anys.

Amb ell hem crescut, hem après i ens hem convertit en qui som avui. Per tot això i tantes coses, gràcies per ser-hi, Quique. sOns sempre serà, també, una mica teu.

I amb nostàlgia, però també amb moltes, moltíssimes ganes de tirar endavant, encarem el primer assaig del nou curs, el proper 11 d’octubre. Serà un (altre) dia ple de canvis i emocions que estem segurs que no faran més que fer créixer la nostra família. Però tot això, ja tindrem temps d’expliar-ho!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *