Energies renovades

El curs no hauria pogut començar més mogut! El primer assaig no només va servir per retrobar-nos després de les vacances, abraçar-nos molt i posar-nos al dia – la qual cosa ja ens va portar una bona estona, no ens enganyarem- sinó que ens va carregar, i molt les piles.

Aquest va ser el primer assaig del nostre nou director, en Dani Cardenal. En Dani és un vell conegut de sOns que després de ser cantaire durant uns mesos i haver de deixar-nos, ara ha tornat per posar-se al nostre davant. Som magnètics!

Però no només a la direcció hem tingut novetats! SET cantaires es van acostar a sOns en aquest primer dia del curs i no només amics de cantaires cansats de sentir-nos cantar les bondats del cor. També van tenir dues cites a cegues! Dos cantaires que s’han interessat pel projecte sOns sense conèixer directament cap dels membres veterans. Ens fa molt feliços que tots, de la manera que sigui, hagin pensat que podrien trobar en sOns un espai per a ells. Ja són de la família!!

I evidentment, tot això ho vam haver de celebrar! No van faltar les pastes i el cava per acabar d’arrodonir un gran primer dia. I què tenim a la vista? Programa de Nadal que ja hem començat a treballar i moltes sorpreses que us anirem explicant aquests propers mesos.

Ens veiem, amb tots els qui vulgueu, aquest diumenge a Tiana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *