Nosaltres i el 2016

Ons = Nosaltres, en varies llengües, en Neerlandès o Afrikaans, per exemple.

Nosaltres som molt diversos, professors, informàtics, enginyers, periodistes o dissenyadors. Uns son enamorats de la platja i d’altres de la muntanya. Alguns arriben sempre puntuals i d’altres a misses dites. Tenim solters, una parella apunt de casar-se, alguns encara no s’han independitzat i d’altres esperen el seu segon fill. I així podria seguir una bona estona, explicant la nostra diversitat, tan diferents entre nosaltres però tan compatibles a la vegada. Serà que estimar tant la música i experimentar la màgia que l’envolta ens uneix, ens lliga i en fa una barreja única. Nosaltres som amics, companys de moments únics, família.

Acabar l’any sempre ens fa pensar en els moments viscuts i en els moments que vindran. 2015 ha sigut un any de canvis a sOns. Canvi de director, de manera de treballar. Han arribat nous components. Hem estrenat noves cançons.

Ens espera un 2016 amb molts projectes en ment. Concerts pendents que prometen amb repertoris de pell de gallina.
Passi el que passi, arribi el que arribi, serà benvingut. La nostra gran i única il·lusió és trobar-nos per cantar, per gaudir de la música i per compartir felicitat.

Desitgem que tu en siguis partícip, ja sigui venint a formar part del cor o venint a escoltar-nos.

De qualsevol manera sOns et robarà el cor!
Molt bon any!

 

Carme Badillo 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *