Visca les núvies!

Hi ha maneres i maneres de començar un curs. Nosaltres hem anat de casament i no ens imaginem un inici millor.

L’Alba i la Griselda van arribar a sOns al principi del curs passat, fa tot just un any i des del primer dia es van convertir en membres imprescindibles de la família sOns. Quan ens van dir que es casaven directament ens vam autoconvidar a cantar per elles a la cerimònia. No van tenir opció.

Aquest dissabte 24 de setembre vam matinar per arribar puntuals al Tagamanent, preparar veus, espai i repertori i esperar les núvies amb tot a punt i a lloc. I ho vam aconseguir! Comptine d’un autre été de Yann Tiersen al piano, The sound of silence de Simon & Garfunkel, May it be d’Enya i On irà de Zaz (que les núvies van cantar amb nosaltres!!!) va ser el repertori que van escollir per acompanyar una cerimònia preciosa a l’aire lliure, plena de detalls i amb molta emoció. Alguns sOns van tenir feina per arribar al final de la cerimònia sense deixar anar la llagrimeta, ho hem de reconèixer…

Noies, ens encanteu i ens va encantar posar música al vostre dia! ENHORABONA!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *