Minigira de Nadal per tancar el 2016

A sOns ens agraden les Nadales. I no vam poder evitar dir que sí a dos concerts de Nadal en dos dies i a gairebé 300km de distància l’un de l’altre. Hem tancat el 2016 amb dos concerts, a Castelló i Barcelona que han estat un repte en molts sentits.

Feia uns quants anys que la Coral Juan Ramon Herrero de Castelló ens convidava al seu Aplec Nadalenc. Mai haviem pogut quadrar agendes fins aquest any coincidint amb el 10è aniversari de l’esdeveniment. L’ocasió imposava i vam acceptar tot i anar curts d’efectius. Sense baixos ens vam atrevir a pensar un repertori que estigués a l’alçada del preciós Teatre Principal i del cors amb qui compartiriem escenari.  

El Teatre Principal de Castelló va acollir, doncs, l’Aplec Nadalenc que va reunir 5 corals: la Coral Aritza d’Aibar (Navarra), el Coro Profesones IES Rosa Chacel de Colmenar Viejo (Madrid), el Coro Erarmonia de Saragossa, els amfitrions, la Coral Juan Ramon Herrero i nosaltres. El mal temps va fer que, finalment, el Coro Iubilate de Múrcia que també havia de participar a l’aplec no hi pogués assistir.

Al concert s’hi van poder escoltar nadales tradicionals i modernes, en basc, castellà, anglès, català… Per part nostra vam cantar la ja tradicional en els nostres concert de Nadal Les dotze van tocant i ens vam atrevir amb una versió del grup vocal Pentatonix, The Little Drummer Boy (El Tamborilero), arranjada pel nostre tenor Marc Segura, i amb una preciosa nadala sudafricana, Come colours, rise. També hi vam incloure la cançó Yerushalayim shel zahav, una cançó popular israeliana coneguda per la pel·lícula La llista de Schindler. Un repertori curt però molt exigent que no només ha suposat molt esforç sinó també una gran satisfacció.

Després del concert, vam compartir un sopar i una nit de Karaoke que també va portar alegries per a sOns. Les nostres contralts Isabel i Susana es van endur el tercer premi del concurs de Karaoke amb una fantàstica interpretació de ‘La Zarzamora’!

Amb una organització de 10 i una acollida immillorable, l’Aplec nadalenc de Castelló va ser un tancament d’any fantàstic. No només pel concert, que vam gaudir moltíssim sinó també per la companyia, i tota la música que vam compartir amb els participants d’arreu de l’Estat.

I diumenge a la tarda, amb el mateix repertori vam tenir el goig de participar al concert de Nadal del Cor Harmonia de l’Escola Pia de Sarrià de Barcelona. La capella de l’escola, amb una acústica espectacular va acollir aquest concert on vam compartir cançons amb la Coral Estel i el propi Cor Harmonia. Un vespre molt agradable que ens va servir de tancament de la nostra minigira de Nadal i del nostre 2016.

I el 2017? Doncs es prepara molt ple de música i de més novetats en la vida de sOns! Dates i concerts ja tancats, programes a punt de completar-se, idees que no paren de rondar pels nostres caps, canvis administratius que us anirem explicant i sobretot moltíssimes ganes de seguir compartint música, veus, records i moments amb tota la família sOns!

Ens estrenem a Instagram!
Orientation: 1
« 1 of 16 »

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *