Tenim casa nova!

Si alguna cosa no ens fa por són els canvis. Es agrada tastar-ho tot i ens tirem a la piscina sempre que fa falta. Però també sabem tenir els peus a terra i ser conscients de les nostres limitacions.

I per una mica d’impuls i una mica de reflexió, aquest gener hem sumat un nou canvi a la nostra història i hem estrenat casa nova i família! Des d’aquest gener, sOns forma part de la gran família d’una entitat amb qui ens uneixen moltes coses, la Societat Coral Joventut Tianenca. L’acord entre sOns i el Coro de Tiana permetrà que a partir d’ara el nostre cor disposi d’un local fix d’assaig i del suport administratiu i el caliu d’una entitat com el Coro de Tiana.

La Societat Coral Joventut Tianenca es va fundar el 1903 i té diverses seccions musicals: el Cor Mixte, el Cor Infantil, el Grup de guitarres, Cor de Gospel i a les quals ara ens hi sumem nosaltres, sOns.

Aquest és el darrer canvi en la història de sOns però ens fa la sensació que tanca el cercle. sOns va néixer del Cor Jove de la Federació de Cors de Clavé sorgit de l’impuls, entre altres, de l’Anna González i l’Eli Canas, directora del nostre cor durant molts anys i directora, també del Coro de Tiana. Així, creem de nou una famíllia ampliada amb membres que, d’una manera o d’una altra han fet que siguem com i on som.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *