Jazz&sOns

Sota aquest títol, sOns us presentem una visió diferents d’estàndards del jazz, d’estils ben diferents però amb el denominador comú de ser reinterpretats amb arranjaments de personalitats del món del jazz a nivell internacional.

El plantejament inicial és un quartet de jazz, entenent el cor com a un dels instruments components. A partir d’aquí, el piano de Joan Aymerich i el seu trio acaben de donar forma i contingut a aquest peculiar quartet de jazz.

Pel que fa al repertori, inclou temes de Duke Ellington, George Gershwin, Kurt Weill, Richard Rodgers o Ray Charles i d’altres, entre els quals es poden escoltar Summertime (una versió impactant a sis veus amb solista), Blue moon (també a sis veus on la riquesa harmònica i rítmica no deixa indiferent), Take the A train, o el mític Mack the Knife, popularitzada per figures com Bobby Darin o Frank Sinatra, amb arranjaments de primeres figures del panorama jazzístic internacional.

Però Jazz&sOns no es queda aquí. Els nostres concerts volen anar sempre un pas més enllà i per això us proposem un espectacle ple de detalls, sorpreses i emoció.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *